Bezoekadres: Weseperweg 2, 8111PK, Heeten Telefoon: 0572-381519 Email: bernadette@mijnplein.nl

Het Team

Niet op deze teamfoto: Anouk Nijenhuis, Kristel Meijer, Agnes Lubbers, Gerdie Riezebos, Mieke Berends, Arianne Altena, Tessa Meijborg, Elsje Baas, Wilma Maatman, Lisa Timmer, Elaine Cochlovius, Anneloes Numan en Linda Schoorlemmer. (Er komt binnenkort een nieuwe foto)

Schooljaar 2021-2022

Vervanging

Op stichtingsniveau (mijnplein) is er een contract afgesloten bij vervangerspool PON (Personeelscluster Oost Nederland). Bij ziekte komen leerkrachten uit deze pool vervangen.

Directie

Directeur                            Karin van Beurden

Leerkrachten/Onderwijs ondersteund personeel:

groep 1/2 A                        Mieke Berends* (ma-di-wo) en Marianne (do-vr)

groep 1/2 B                        Elke van Rossum
groep 1/2 C                        Ceciel Reimert

groep 3 A                           Tessa Meijborg (ma-di-wo) en Irma Jansen (do-vr)

groep 3/4 B                        Manon Bekedam
groep 4 A                            Arianne Altena

groep 5 A                            Jetske Groote Wolthaar (ma-di-do-vr) en Irma Jansen (wo)
groep 5B                             Paula Aa en Elaine Cochlovius (vr om de week)

groep 6A                             Mariska Geerlings (ma-di-wo) en Karlijn Heetkamp* (do-vr)
groep 6B                             Elsje Baas (ma-di-wo) en Dinie Schrijver (wo-do-vr)

groep 7 A                            Nienke Koerhuis

groep 8 A                            Anouk Nijenhuis en Mariska Geerlings (vr om de week)

Gym 1-8                             Kristel Meijer*

Administratie                      Agnes Lubbers en Esmee Krosman

Intern begeleider                Elaine Cochlovius en Anneloes Numan

Extra ondersteuning en handen in de groepen:

Ondersteuning in groep 1/2 door: Lisa Timmer* (onderwijsassistent) en Anneloes Numan.
Ondersteuning in groep 3/4 door Wilma Maatman (onderwijsassistent)
Ondersteuning in groep 8 door Elaine Cochlovius (ma-di) en Mariska Geerlings (do-vr).
Begeleiding plusleerlingen door Linda Schoorlemmer (wo)

* Een WPO leerkracht is een vierdejaarsstudent van de Pabo, die voldoende studiepunten heeft behaald en daardoor startbekwaam is. Zij wordt op afstand begeleid.
* Mieke Berends wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door Marlous Haarsman.
* Lisa Timmer wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door Magda Mous.

Overige functies/taken:

Interne coördinator opleiden in de school         Anneloes Numan
Interne coördinator vierkeerwijzer                     Elke van Rossum en Anouk Nijenhuis
Coördinator ICT                                                 Mariska Geerlings
Rekencoördinator                                              Anneloes Numan
Leescoördinator                                                Irma Jansen - Marianne Floor

Overige:

Tuinman